Text in here. gfddds

ΟΠΑΠ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ


powered by Agones.gr - livescore

Thursday, November 21, 2013

Χαμός στην παρουσίαση βιβλίου ..

Χαμός στην παρουσίαση βιβλίου του…αντιμνημονιακού Σεραφείμ Κοτρώτσου
Από factorx στις 21/11/2013    .
Χαμός είναι μικρή λέξη για να περιγράψει κανείς τι έγινε το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Athens Plaza όπου παρουσιάζονταν το βιβλίο του… αντιμνημονιακού δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου μαζί με άλλους όψιμους αντιμνημονιακούς με γεμάτες τσέπες.

Δημοσιογράφοι που ο Σ. Κοτρώτσος του χρωστά χιλιάδες ευρώ από την τζάμπα εργασία στην εφημερίδα «Αποκαλύψεις» την οποία έκλεισε αφήνοντάς τους απλήρωτους, εισέβαλαν στο χώρο της παρουσίασης και επιτέθηκαν με άγριες βρισιές στον κ. Κοτρώτσο και του καλεσμένους του. Αλλά εδώ είναι που έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Το βιβλίο του «τζαμπατζή» δημοσιογράφου με τίτλο «Wolf-Gang, Η Συμμορία του Λύκου (Το Σιδηρούν Παραπέτασμα των Μνημονίων)» το παρουσίαζε ο Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος έχει περιθάλψει στην εταιρεία του τον κ. Κοτρώτσο. Ποιοι παρευρίσκονταν και παρουσίασαν το βιβλίο; Ο Δημήτρης Παπαδημούλης και ο κυρ Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο πατέρας της Ζωής. Μαζί τους επίσης η Δημήτρης Στρατούλης και η Ρένα Δούρου. Μόνο ο… Αλέξης έλειπε.

Ηταν επίσης εκεί ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, ο πρώην ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Γιώργος Ντόλιος από το ΠΑΣΟΚ, ο Προκόπης Παυλόπουλος από τη ΝΔ.

Το επεισόδιο κράτησε αρκετή ώρα και η παρουσίασε τελείωσε κακήν κακώς αφού απειλήθηκαν σοβαρά επεισόδια.

Μα καλά. Ολοι αυτοί οι υψηλοί προσκεκλημένοι και ειδικά οι μεγαλόσχημοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήξεραν για τους απλήρωτους δημοσιογράφους του κ. Κοτρώτσου. Ή μήπως άκουσαν ότι παρουσιάζεται ένα αντιμνημονιακό βιβλίο και είπαν να περάσουν να δουν τι γίνεται; Είναι καλά να υπερασπίζεσαι τους απολυμένους ή τους φτωχούς αλλά είναι καλύτερο να σπεύδεις να στηρίξεις έναν εκδότη ο οποίος άφησε απλήρωτους στο δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενους.

This entry was posted in Media. Bookmark the permalink.

No comments:

Post a Comment