Text in here. gfddds

ΟΠΑΠ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ


powered by Agones.gr - livescore

Sunday, December 1, 2013

Βενιζέλος κατα Τσίπρα

Φαρμακερά βέλη Βενιζέλου στον Τσίπρα

ΑΘΗΝΑ 01/12/2013// ΝΟΟΖ.,

Για προνομιακές σχέσεις με συγκεκριμένα συμφέροντα κατηγορεί τον ηγετικό κύκλο του ΣΥΡΙΖΑ, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μέσω συνέντευξης που παραχωρεί στην εφημερίδα «Έθνος».

«Η συζήτηση στη Βουλή για τα ναυπηγεία θα είναι μία ευκαιρία όλη η κοινή γνώμη, αλλά πρωτίστως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, να ακούσουν και να κατανοήσουν πώς ενεργεί ο ηγετικός κύκλος περί τον Τσίπρα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.

Σε ό,τι αφορά το προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ προς συμπολιτευόμενους βουλευτές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτίθεται σε όσους «τείνουν ευήκοον ους», λέγοντας ότι «έχουν σπάνια αίσθηση καθήκοντος και αξιοπρέπειας».

Ο κ. Βενιζέλος εξαπολύει πυρά προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνοντας λόγο για «προσβολή της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού».

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν μετέχει στη συλλογική ιστορική συνείδηση της δημοκρατικής παράταξης, δεν νιώθει τι σημαίνει αποστασία», και λειτουργεί ως «συγκυριακό όχημα διαμαρτυρίας» που «νομίζει ότι ξαφνικά έγινε μεγάλος, ενώ είναι μικρομέγαλος και νεόπλουτος».

No comments:

Post a Comment