Text in here. gfddds

ΟΠΑΠ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ


powered by Agones.gr - livescore

Tuesday, December 3, 2013

To ΚΚΕ για τον Αλ. Τσίπρα..



Naftemboriki.gr // Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2013 15:32

EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
«Μετά το σεργιάνι στα διάφορα ινστιτούτα, ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναδίνει διαπιστευτήρια στο κεφάλαιο ότι μπορεί να διαχειριστεί τα κέρδη και τα συμφέροντά του, χειραγωγώντας το λαό με υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Περισσός.



Για «αντιγραφή των προτάσεων του Γ. Παπανδρέου για την καπιταλιστική ανάπτυξη», κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ το ΚΚΕ, σχολιάζοντας την ομιλία του Αλ. Τσίπρα στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.
Όπως παρατήρησε το Κομμουνιστικό Κόμμα, «οι αναφορές του κ. Τσίπρα για επενδύσεις στην καινοτομία και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, για ιδιωτικοποιήσεις, που τις βαφτίζει συμπράξεις, οι προτροπές στους μεγαλοεπιχειρηματίες να βγάλουν κέρδη με ‘κοινωνική και οικολογική ευαισθησία’, θυμίζουν όλο και περισσότερο μέρες παλιού ΠΑΣΟΚ».
«Μετά το σεργιάνι στα διάφορα ινστιτούτα, ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναδίνει διαπιστευτήρια στο κεφάλαιο ότι μπορεί να διαχειριστεί τα κέρδη και τα συμφέροντά του, χειραγωγώντας το λαό με υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα», πρόσθεσε στην ανακοίνωσή του ο Περισσός.
---

Δείτε ακόμα


No comments:

Post a Comment