Text in here. gfddds

ΟΠΑΠ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ


powered by Agones.gr - livescore

Monday, December 9, 2013

Καταδίωξη στο Νεο Φάληρο

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Φάληρο

 ΕΘΝΟΣ On Line/ 12:11 9/12

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣ

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν λίγο μετά τις 11.30 στο Νέο Φάληρο, κατά τη διάρκεια καταδίωξης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

φωτογραφία αρχείου
φωτογραφία αρχείου

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά απο την αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε όταν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ επιχείρησαν να ελέγξουν υπόπτους που επέβαιναν σε ιδιωτικό αυτοκίνητο, τους οποίους πέτυχαν να εγκλωβίσουν στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
.
Οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο πυροβόλησαν όμως τους αστυνομικούς, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά και στη συνέχεια ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν.
.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, πριν από τους πυροβολισμούς, είχε πάει στην οδό Κόρακα, μετά από σήμα για διάρρηξη σε διαμέρισμα.
.
Οταν έφτασαν κοντά στο διαμέρισμα παρατήρησαν ότι σε ένα αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα, τα οποία θεώρησαν ύποποτα και τα ακολούθησαν.
.
Οι ύποπτοι άρχισαν να απομακρύνονται και όταν έφτασαν στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του Σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τους ελέξουν.
Τους έκαναν σήμα και όταν τους εγκλώβισαν και τους σταμάτησαν, προσπάθησαν να κάνουν έρευνα στο όχημα.
.
Ο οδηγός όμως έκανε όπισθεν και κτύπησε μία μοτοσικλέτα. Ένα από τα άτομα που επέβαινε στο πίσω κάθισμα πυροβόλησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά. Στη συνέχεια το όχημα με τους υπόπτους ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγαν.
.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ, το αυτοκίνητο φέρει πινακίδες κυκλοφορίας του νομού Θεσσαλονίκης.
Σε εξέλιξη βρίσκεται έως αυτή την ώρα, έρευνα για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου και τη σύλληψη των διαφυγόντων.

No comments:

Post a Comment